Warmte terugwinning utiliteit Breda

Warmte terugwinning utiliteit Breda

Bent u op zoek naar een manier om de kosten op de energie rekening van uw bedrijf te verminderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Elek Trends bieden wij namelijk warmte terugwinning units voor utiliteit in Breda en omstreken. Met deze units worden de gewenste ruimtes geventileerd door lucht af- of aan te voeren. De aard van de ruimte bepaalt de hoeveelheid toe- en af te voeren lucht. Hiermee zult u geen warmte verspillen en dus minder hoeven te stoken, wat resulteert in energiebesparingen.

Warmte terugwinning utiliteit

Wat zijn de voordelen?

Een nadeel van dit systeem zijn de kosten, die kunnen namelijk hoog oplopen door meer arbeid en de hoeveelheid leidingwerk. Maar hier tegenover staan dan ook gelijk de voordelen, de kosten zullen namelijk snel worden terugverdiend, er is geen koude trek meer, er is een hoge EPC reductie voor het behalen van de EPC norm en tot slot zijn de ventilatiewaarden altijd in balans. We bieden bij Elek Trends verschillende units voor warmte terugwinning binnen utiliteit in Breda en omstreken. Al onze mogelijkheden kunt u vinden op de website bij Warme terugwin units.

Wij helpen u graag bij het kopen van een warmte terugwinning unit voor utiliteit in Breda en omstreken!

Bent u nu op zoek naar de geschikte warmte terugwinning unit voor utiliteit in Breda en omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij streven ernaar om u te voorzien van het perfecte model dat volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Bovendien komen we deze installeren, waarbij we zorgen voor een vlekkeloze plaatsing op de door u gekozen locatie. Bij Elek Trends beschikken we over een toegewijd team met uitgebreide ervaring en expertise. Als u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden of als u vragen heeft, nodigen wij u van harte uit om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via de telefoon op +310183-503441, en u kunt ons ook altijd een e-mail sturen naar info@elektrends.nl. We kijken ernaar uit om u met veel plezier te helpen!

Wij zijn uw vertrouwde leverancier sinds 1991!

Contact

Vierlinghstraat 33 4251 LC  Werkendam

0183 503 441

info@elektrends.nl

KvK Tilburg: 18128448

BTW nummer: NL 8208.75.107.B.01

Heeft u vragen of meer informatie nodig?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)