Warmtepomp installateur Sliedrecht

Warmtepomp installateur Sliedrecht

Bij Elek Trends bieden we een oplossing voor iedereen! Of u nu volledig van het gas af wilt of liever overstapt naar een hybride warmtepomp, wij helpen u graag. Beide zijn oplossingen voor de verduurzaming van uw woning. De warmtepomp vervangt namelijk de traditionele Cv-ketel op aardgas. Als u kiest voor een volledige warmtepomp, zal u niet langer gebruik maken van gas, maar alleen nog van elektriciteit. Onze installateur komt de warmtepomp graag bij u plaatsen in Sliedrecht en omstreken!

Warmtepomp installateur

Geef het werk uithanden

Het plaatsen van een warmtepomp vraagt de juiste kennis en ervaring. Daarom komt onze installateur de warmtepomp met veel plezier bij u plaatsen in Sliedrecht en omstreken! Een warmtepomp kan in vrijwel iedere woning of bedrijf worden geplaatst, maar het is wel belangrijk om eerst goed te kijken wat de mogelijkheden voor u zijn. Ook hierbij helpen wij u graag. Als u erover nadenken een warmtepomp aan te schaffen, is de enige stap die u nog moet ondernemen contact met ons opnemen. Vanaf dat moment zullen wij u helpen gedurende het volledige proces!

Onze installateur helpt u graag bij het plaatsen van een warmtepomp in Sliedrecht en omstreken!

Bij Elek Trends helpen wij u bij het gehele proces omtrent de aanschaf van een warmtepomp. Onze installateur helpt u dan ook graag bij het plaatsen van de warmtepomp in Sliedrecht en omstreken. Wij streven ernaar om u te voorzien van het perfecte model dat volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. We komen deze installeren, waarbij we zorgen voor een vlekkeloze plaatsing. Bij Elek Trends beschikken we over een toegewijd team met uitgebreide ervaring en expertise. Als u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden of als u vragen heeft, nodigen wij u van harte uit om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via de telefoon op +310183-503441, en u kunt ons ook altijd een e-mail sturen naar info@elektrends.nl. We kijken ernaar uit om u met veel plezier te helpen!

Wij zijn uw vertrouwde leverancier sinds 1991!

Contact

Vierlinghstraat 33 4251 LC  Werkendam

0183 503 441

info@elektrends.nl

KvK Tilburg: 18128448

BTW nummer: NL 8208.75.107.B.01

Heeft u vragen of meer informatie nodig?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)