Warmtepomp kopen

Warmtepomp kopen

Als u op zoek bent naar een geschikte manier om uw woning of bedrijf te verduurzamen, is de warmtepomp een geschikte oplossing. Als u kiest voor een warmtepomp, gaat u volledig van het gas af en over naar elektriciteit. De warmtepomp verbruikt namelijk elektriciteit vanuit de lucht, water of bodem. Door gebruik te maken van elektriciteit in plaats van aardgas zal ook de energierekening gaan dalen. De warmtepomp is dus een oplossing voor verduurzaming en voor de portemonnee.

Warmtepomp kopen

De installatie

Zodra u heeft gekozen om een warmtepomp bij ons te kopen, helpen wij u ook graag bij de vervolgstappen. De installatie van de warmtepomp vraagt immers de juiste kennis en ervaring, het is daarom dus aan te raden om een professionele installateur te laten komen. Tijdens het plaatsen zal eerst de locatie bepaald worden en vervolgens worden gekeken naar de geschikte elektrische aansluitingen, wateraansluitingen en leidingwerk. Nadat we dit allemaal vakkundig hebben omgeleid kan de warmtepomp worden geplaatst. Zodra de pomp is aangesloten kunt u gaan genieten van heerlijke warmte op basis van elektriciteit.

Voor het kopen van een warmtepomp kunt u bij ons terecht!

Bent u nu op zoek naar een geschikte warmtepomp om te kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij streven ernaar om u te voorzien van het perfecte model dat volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Bovendien komen we deze installeren, waarbij we zorgen voor een vlekkeloze plaatsing op de door u gekozen locatie. Bij Elek Trends beschikken we over een toegewijd team met uitgebreide ervaring en expertise. Als u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden of als u vragen heeft, nodigen wij u van harte uit om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via de telefoon op +310183-503441, en u kunt ons ook altijd een e-mail sturen naar info@elektrends.nl. We kijken ernaar uit om u met veel plezier te helpen!

Wij zijn uw vertrouwde leverancier sinds 1991!

Contact

Vierlinghstraat 33
4251 LC  Werkendam

0183 503 441

info@elektrends.nl

KvK Tilburg: 18128448

BTW nummer: NL 8208.75.107.B.01

Heeft u vragen of meer informatie nodig?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)