Waterontharder kopen Schelluinen

Waterontharder kopen Schelluinen

Heeft u last van veel kalk bij uw kraan of douche? Dan heeft u zojuist de juiste oplossing gevonden. Met de waterontharders van Elek Trends kunt u namelijk kalk verminderen of voorkomen. Dit is niet het enige waarvoor de waterontharders geschikt zijn, ze zorgen namelijk ook voor een flinke besparing op de energierekening. Dit komt doordat het cv-water beter zal kunnen doorstromen, waardoor er minder intensief gestookt hoeft te worden. Kortom, het kopen van een waterontharder in Schelluinen is een goede investering. Uw energierekening zal dalen en u hoeft minder snel nieuwe huishoudapparaten aan te schaffen, omdat kalk zich niet langer kan ophopen.

Waterontharder kopen

Gefabriceerd onder de hoogste kwaliteitsnormen in Amerika

Bij Elek Trends bieden we waterontharders voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze waterontharders zijn gefabriceerd onder de hoogste kwaliteitsnormen in Amerika (ISO 9001), ook zijn ze voorzien van alle benodigde internationale goedkeuringen. Elke waterontharder is standaard uitgerust met een procescomputer met de modernste dotmatrix beeldschermen, watermeter gestuurde schijvenklep met een uniek, zeer zuinig zoutspoelsysteem (regeneratie). Ze zijn allemaal vol metrisch elektronisch gestuurd en compact. U kunt kiezen uit verschillende moderne ontwerpen. We bieden een breed assortiment wat toepasbaar is vanaf 1 persoonshuishouden tot appartement gebouwen of industriële toepassingen met een zeer hoog waterverbruik.  Bij Elek Trends staan wij garant voor kwalitatieve, duurzame en zuinige modellen. Dit is de reden dat wij kiezen voor de waterontharders van General Electric en Electrolux.

Wij helpen u graag bij het kopen van een waterontharder voor in Schelluinen en omstreken!

Bent u nu op zoek naar een geschikte waterontharder in Schelluinen om te kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij streven ernaar om u te voorzien van het perfecte model dat volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Bovendien komen we deze installeren, waarbij we zorgen voor een vlekkeloze plaatsing op de door u gekozen locatie. Bij Elek Trends beschikken we over een toegewijd team met uitgebreide ervaring en expertise. Als u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden of als u vragen heeft, nodigen wij u van harte uit om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via de telefoon op +310183-503441, en u kunt ons ook altijd een e-mail sturen naar info@elektrends.nl. We kijken ernaar uit om u met veel plezier te helpen!

Wij zijn uw vertrouwde leverancier sinds 1991!

Contact

Vierlinghstraat 33 4251 LC  Werkendam

0183 503 441

info@elektrends.nl

KvK Tilburg: 18128448

BTW nummer: NL 8208.75.107.B.01

Heeft u vragen of meer informatie nodig?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)