Waterontharders General Electric

Bent u op zoek naar een waterontharder? Dan bent u bij Elektrends aan het juiste adres. Wij bieden topmerken aan zoals General Electric. De waterontharders General Electric zijn een uitstekende keuze. Deze waterontharders hebben zich al jaren bewezen zeer duurzaam en van goede kwaliteit te zijn. Alle varianten die wij aanbieden kunt u vinden in onze webshop en in onze showroom. U kunt dus zeker ook een afspraak maken, dan licht een van onze medewerkers alle producten toe waar u geïnteresseerd in bent.

Alle waterontharders van General Electric in ons assortiment voldoen aan alle kwaliteitsnormen (ISO 9001) en worden geproduceerd in Amerika. Ze zijn tevens voorzien van de benodigde internationale goedkeuring. Ze zijn voorzien van een procescomputer. Deze bevat de modernste dotmatrix beeldschermen en watermeter gestuurde schijvenklep met een uniek en zeer zuinig zoutspoelsysteem.

waterontharders general electric

Wij bieden allerlei soorten waterontharders General Electric aan. De kleinste zijn zelfs geschikt voor een 1 persoonshuishouden. Ook leveren wij voor grote appartementsgebouwen industriële toepassingen met een zeer hoog watergebruik. De waterontharders zijn zeer eenvoudig te bedienen. U hoeft enkel het toestel in te schakelen, de tijd en de waterhardheid in te stellen. Het GE SmartWater systeem analyseert uw waterverbruik en anticipeert zo op de vraag naar zacht water, via automatische en on-time regeneratie is dan steeds voldoende zacht water beschikbaar.

Elektrends zorgt dat er alleen maar waterontharders van uitstekende kwaliteit in het assortiment te vinden zijn. Zo is de keuze die u maakt altijd een goede keuze. Als u meer informatie over waterontharders General Electric zoekt, kunt u een kijkje nemen op https://www.waterzonderkalk.nl/. Dit is een andere website die bij Elektrends hoort. Hier richten wij ons geheel op waterontharders. Bij interesse kunt u gelijk een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen (+ 31 (0)183 503441 of info@elektrends.nl).

Contactformulier

  (*) = verplicht in te vullen veld

  Bedrijfsnaam

  Contactpersoon (*)

  E-mail adres (*)

  Telefoonnummer

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


  Centraal stofzuigsysteem

  Dakventilatoren bedrijfshallen

  Ventilatie

  Airconditioning

  Amerikaanse koelkasten

   Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

   ADDRESS

   63739 street lorem ipsum City, Country

   PHONE

   +12 (0) 345 678 9

   EMAIL

   info@company.com