WTW installateur Sleeuwijk

WTW installateur Sleeuwijk

Bij Elek Trends bieden we een milieuvriendelijk verwarmingssysteem voor in uw woning of bedrijf. Maar wat is een WTW installatie? Een WTW installatie bestaat uit een ventilatie-unit die zorgt voor de afvoer van vuile lucht en de aanvoer van verse buitenlucht. De WTW installatie zorgt er voor dat de gefilterde verse buitenlucht wordt voorverwarmd met de restwarmte, waardoor uw woning opnieuw kan worden verwarmd. Tijdens de warme periodes kan de WTW installatie precies het tegenovergestelde doen. Op deze manier is de installatie zeer gunstig voor het milieu en de energierekening.

WTW installateur

Alles op basis van uw wensen en behoeften

Heeft u interesse in een WTW installatie? Dan helpen wij u bij Elektrends graag! Bij Elek Trends beschikken we over een geschikte WTW installateur in Sleeuwijk die de geschikte WTW installatie voor uw woning of bedrijf komt plaatsen. Het begint allemaal met een ontwerp dat is afgestemd op uw behoeften en wensen, vervolgens komen wij de installatie plaatsen en tot slot onderhouden wij de installatie ook. We nemen alle zorgen uit handen, zodat u moeiteloos kunt genieten van uw nieuwe WTW-installatie.

Onze WTW installateur in Sleeuwijk helpt u graag!

Bent u nu op zoek naar de geschikte WTW installateur in Sleeuwijk en omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij streven ernaar om u te voorzien van de juiste hulp, die volledig voldoet aan uw wensen en behoeften.  Wij zullen zorgen voor een vlekkeloos proces, zodat u zo snel mogelijk van het nieuwe WTW systeem kunt genieten. Bij Elek Trends beschikken we over een toegewijd team met uitgebreide ervaring en expertise. Als u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden of als u vragen heeft, nodigen wij u van harte uit om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via de telefoon op +310183-503441, en u kunt ons ook altijd een e-mail sturen naar info@elektrends.nl. We kijken ernaar uit om u met veel plezier te helpen!

Wij zijn uw vertrouwde leverancier sinds 1991!

Contact

Vierlinghstraat 33 4251 LC  Werkendam

0183 503 441

info@elektrends.nl

KvK Tilburg: 18128448

BTW nummer: NL 8208.75.107.B.01

Heeft u vragen of meer informatie nodig?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)