Centraal stofzuigsysteem

U wilt een centrale stofzuiger kopen?

U denkt er over na een centrale stofzuiger te kopen? Elek Trends heeft voor elke situatie een oplossing voor u. Een centrale stofzuiger is eenvoudig in gebruik, de flexibele slang is moeiteloos van de ene naar de andere kamer te verplaatsen, en het bespaart u gesjouw met een zware stofzuiger of een snoer dat onvermijdelijk in de knoop raakt.

De stof en het vuil wordt door het buissysteem overgebracht naar de centrale unit waar vervolgens al het stof uit uw woning verwijdert wordt. Uw binnenlucht wordt schoner en dus gezonder. Het centrale stofzuiger rekent af met vieze geurtjes. Een centrale stofzuiger voert namelijk naast alle stofdeeltjes ook die vieze geurtjes af die bij een standaard stofzuiger door het filter weer de woning in worden gestuurd.

Door ons specialisme zijn wij in staat om voor u op maat een prijsopgaaf te maken. Met een Elek Trends centrale stofzuiger heeft u voor jaren probleemloos gebruik. Het centraal stofzuigsysteem kan gemakkelijk worden uitgebreid met het behoud van de bestaande apparatuur.