Ventilatiesysteem A

De werking van ventilatiesysteem A is gebaseerd op het een heel simpel principe: natuurlijke luchtventilatie. Dit houdt in dat het ventilatiesysteem ervoor zorgt dat de hoeveelheid lucht in een ruimte altijd gelijk blijft. Als er dus lucht bijkomt, dan wordt er ook weer lucht afgevoerd. In dit geval gaat ventilatiesysteem A er daarom voor zorgen dat verse lucht je woning als het ware word ingezogen door de luchtdruk en winddruk-verschillen binnen en buiten de woning. Op deze manier wordt uw woning dus voortdurend voorzien van verse en zuurstofrijke lucht.

Ventilatiesysteem A bestaat uit twee delen: ventilatieroosters en een afvoerkanaal. De ventilatieroosters zorgen dat er lucht naar binnen kan worden gezogen en worden meestal in de ramen geplaatst. Het afvoerkanaal bevindt zich standaard in het dak en wordt gebruikt om de vochtige en vervuilde lucht naar buiten te voeren.

Heeft u vragen over het luchtventilatiesysteem A of misschien over de andere toepassingen? Neem dan eens contact met ons op, wij bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen!

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com