Wat zijn de kosten van een waterontharder?

De kosten van een waterontharder kunnen erg uiteenlopen. Deze zijn erg afhankelijk van de hardheid van uw water en van uw waterverbruik.

Met een waterontharder bespaart u in ieder geval meer dan 20 % energie en vermindert u de onderhoudskosten. Naast elektrische apparaten krijgen ook kranen, douchekoppen, boilers en bijvoorbeeld geisers een langere levensduur. Met een waterontharder heeft u ook geen dure ontkalkingsproducten meer nodig, u bespaart tijd in al uw schoonmaak merk en u heeft altijd een schonere en zachtere was.

Water Zonder Kalk is in staat om, gebaseerd op uw persoonlijke wensen, maatwerk te leveren. Wij ontwerpen en produceren waterontharders voor zowel de particuliere als de zakelijke markt, maar ook waterontharders voor grootgebruikers zoals de industrie. U kunt uiteraard ook voor het onderhoud bij ons terecht.

Wij adviseren u om vrijblijvend een offerte bij op te vragen, zodat wij dit voor u kunnen uitrekenen. Op deze manier hopen wij samen met u tot een oplossing voor hard water te komen.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com