Waarom is ventileren nodig?

De bouw van onze huizen is steeds perfecter geworden en de isolatie normen zijn telkens hoger vastgesteld. Het is dus niet langer dat onze woningen voldoende worden geventileerd door kieren en spleetverliezen zoals dat vroeger het geval was. Hierdoor is het tegenwoordig nodig om een goed mechanisch ventilatiesysteem aan te schaffen om zo de vervuilde binnenlucht af te voeren en tegelijkertijd de woning met verse buitenlucht aan te vullen. Een gezond binnenklimaat is niet alleen goed voor een lange levensduur van het gebouw maar ook voor uw eigen goede gezondheid.

Met een optimaal functionerend ventilatiesysteem van Elek Trends is het mogelijk om de vochthuishouding te controleren waardoor schimmelvorming geen krans krijgt het gebouw én de aanwezige goederen aan te tasten. Daarnaast heeft een mechanisch systeem als voordeel op een natuurlijke afvoer dat er geventileerd wordt wanneer het echt nodig is, en niet overdadig.

De drie voornaamste redenen om een Elek Trends ventilatiesysteem aan te schaffen zijn:

 • Een goede luchtkwaliteit
 • Vocht afvoeren door te ventileren
 • Ventileren is beter voor je gezondheid.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com