Waterontharding

Hard water is water dat mineralen, calcium en magnesium bevat. Als het water door de leidingen stroomt, neem het deze stoffen. Hard water kan zeer schadelijk zijn voor u en voor uw omgeving. Wij van Water Zonder Kalk raden u daarom waterontharding aan door middel van 1 van onze waterontharders.

De waterontharder filtert kalk uit het harde water door middel van ‘ionenwisseling’. Tijdens het onthardingsproces worden harde calcium- en magnesiumdeeltjes (kalk), ingewisseld voor zachtere natriumdeeltjes. Het resultaat is schoon, kalkvrij en dus veilig water wat ondanks de verwijdering van kalkdeeltjes niet van samenstelling is veranderd.

Waarom moet u een waterontharder aanschaffen?

 • Met een waterontharder beschermt u waterleidingen, warmwatertoestellen en elektrische toestellen.
 • Met een waterontharder verbetert u uw lichaamsverzorging. Het kalkvrije water houdt de huid en de haren natuurlijk zacht.
 • De waterontharder geeft u schoon en veilig water zonder toevoeging van chemische producten, zodat we ook bijdragen aan de bescherming van het milieu.

Bent u geïnteresseerd in een waterontharder? Neem dan nu contact op!

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com