Vaak is het niet duidelijk hoe een waterontharder werkt. Als gevolg wordt er niet geïnvesteerd in een goede waterontharder, omdat men niet precies weet wat het voor zin heeft. Een waterontharder zorgt ervoor dat hardwater (water dat rijk is aan kalk- en magnesiumdeeltjes) wordt omgezet in zacht, veilig en schoon drinkwater zonder de samenstelling ervan te veranderen.

De werking van de waterontharder is als volgt. Het kalk wordt uit het hardwater gefilterd door een ionenwisseling. Harde kalk- en magnesiumdeeltjes worden ingewisseld door zachte natriumdeeltjes. Het resultaat: schoon, kalkvrij en veilig water. Het is dus verstandig om te investeren in een waterontharder van Water Zonder Kalk. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com