Woonhuisventilatie

Woonhuisventilatie is een zeer belangrijk onderdeel van uw huishouden. Het zorgt voor een gezonde leefomgeving en het voorkomt onnodig stoken. Door een compleet ventilatiesysteem bij ons aan te schaffen, bent u gegarandeerd van uitstekende kwaliteit. Ook hebben wij een montageafdeling. Wij kunnen ook het systeem voor u installeren. Kortom, voor een uitstekende woonhuisventilatie bent u bij Elektrends aan het juiste adres!

Waarom woonhuisventilatie ?

In oudere huizen was woonhuisventilatie niet altijd nodig. Tegenwoordig worden woningen steeds beter geïsoleerd. Voor uw energierekening is dit natuurlijk fijn, maar hierdoor is de afvoer van binnen en de toevoer van buitenlucht niet goed genoeg meer. Door woonhuisventilatie kan het binnenklimaat gezond blijven zonder overdadig te ventileren. Tot slot zorgt een goed ventilatiesysteem voor een lange levensduur van uw woning en kan het schimmels voorkomen.

Soorten ventilatiesystemen

In ons assortiment woonhuisventilatie hebben wij een aantal systemen. Hieronder zijn deze kort toegelicht. Voor een uitgebreid overzicht van alle systemen kunt u een onze pagina ‘ventilatie’ bezoeken, hier staan ook indicatie waarden benoemd.

 • Ventilatiesysteem A: dit is een vrij eenvoudig systeem. Het zorgt ervoor dat de hoeveelheid lucht gelijk blijft. Als er lucht in de ruimte bij komt, wordt er ook eenzelfde hoeveelheid lucht afgevoerd. Het systeem bestaat uit een ventilatierooster en een afvoerkanaal. Via de roosters komt er schone lucht binnen en via het kanaal wordt de vuile lucht afgevoerd.
 • Ventilatiesysteem C: binnen dit systeem zijn er een aantal variaties. Het standaard type wordt geventileerd door mechanische afvoer. Afhankelijk van in welke ruimte het systeem geplaatst wordt, wordt de hoeveelheid af te voeren lucht bepaald. Het systeem is door middel van een 3-standen schakelaar te bedienen. Ook kunt u voor een zelfregelende variant kiezen. Dan wordt door een CO2 sensor bepaald hoeveel er geventileerd moet worden.
 • Ventilatiesysteem D: hierbij wordt door de ruimte bepaald hoeveel lucht er toe- en afgevoerd moet worden. Het systeem houdt balansventilatie aan. Dat wil zeggen dat er altijd evenveel lucht toe- als afgevoerd wordt. Door ventilatieopeningen op de ventilator wordt er lucht afgevoerd. Via ventilatieopeningen in het kanalensysteem wordt er schone lucht toegevoerd de woning in.

Meer informatie over woonhuisventilatie ?

Als u vragen heeft of op zoek bent naar meer informatie, kunt u ons contactformulier invullen. U kunt ons ook bereiken op +31 (0) 183 503441 of info@elektrends.nl. Heeft u interesse in onze woonhuisventilatie ? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan.

Contactformulier

  (*) = verplicht in te vullen veld

  Bedrijfsnaam

  Contactpersoon (*)

  E-mail adres (*)

  Telefoonnummer

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


  DIRECT EEN OFFERTE ONTVANGEN?

  Wij zijn de centrale stofzuiger specialist in zowel de particuliere als de zakelijke markt. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

  Centraal stofzuigsysteem

  Dakventilatoren bedrijfshallen

  Ventilatie

  Airconditioning

  Amerikaanse koelkasten

   Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

   ADDRESS

   63739 street lorem ipsum City, Country

   PHONE

   +12 (0) 345 678 9

   EMAIL

   info@company.com